mardi 14 juillet 2015

Luikse wafels deeg

Luikse wafels van ei, suiker, melk en bakmeel. Voeg het bakmeel beetje bij beetje aan het botermengsel toe en kneed met de kandijsuiker tot deeg. Voeg deel toe en kneed het deeg minuten.


Laat het deeg een paar uur rusten. Roer er dan de parelsuiker door.

Vet het lichtjes in met boter of olie. Schep met een koffielepel . Suikerwafels worden gemaakt van een gistdeeg waarin parelsuiker wordt . Belgaufra heeft zich gespecialiseerd in de productie van diepgevroren deeg voor wafels. Belgaufra wafelbeslag wordt “artisanaal” berei voor een product van.


Bent u zelfstandige, groothandelaar of . Bereiding: Meng de eieren, de oliebollenmix, de zachte boter en het handwarme water in een kom. Kneed het deeg intensief gedurende minuten.

Met een spatel roer je dan de parelsuiker door het plakkerige deeg. Het deeg maakt u door de boter, suiker, vanillesuiker en het zout net zo lang te . Kneed de zachte boter door het wafels deeg. Vorm van het luikse wafels deeg bolletjes van ca.


The English instructions are mentioned below. Een recept dat ik van Belgische vrienden heb gekregen. Voor warme, geurige suikerwafels. Alleen water toevoegen en suiker door het deeg mengen. Klop de melk los met het ei en roer het, vanuit het midden, door het bloemmengsel.


DEEGBOLLEN VOOR LUIKSE WAFELS 1X 115G. Merk: Pegi Wafels Levertijd : dagen. Om het wafelijzer schoon te maken 4gram maïszetmeel mengen en 1gram water. Giet het dikke deeg in het wafelijzer en laat bakken als een echte wafel. Om te beginnen zijn ze veel steviger dan de Brusselse, van zwaarder deeg.


Je kan 720G DEEG VOOR LUIKSE WAFELS producten kopen. Bakmeel beetje bij beetje door botermengsel mengen en met kandijsuiker tot deeg kneden.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés